Bescherm meer apparaten met je abonnement

Met het Kaspersky programma kun je controleren hoeveel apparaten momenteel door je abonnement worden beschermd en hoeveel je er nog kunt beschermen. Je kunt de beveiliging ook rechtstreeks op je Mac delen met andere apparaten.

Wanneer je de beveiliging deelt, worden je programma's automatisch geactiveerd. Je hoeft de activatiecode niet te onthouden, omdat het abonnement via je account wordt overgezet. Als je nog nooit op een apparaat hebt aangemeld bij je My Kaspersky account, vragen we je dit te doen wanneer je de beveiliging ermee deelt.

Controleer hoeveel apparaten door je abonnement worden beschermd

Opmerking: Bij sommige abonnementen wordt mogelijk alleen de informatie weergegeven over het totale aantal apparaten dat door je abonnement kan worden beschermd.

Deel bescherming met je andere apparaten

Opmerking: bij sommige abonnementen moet je mogelijk naar My Kaspersky gaan om de bescherming te delen met andere apparaten.

Raadpleeg ook

Abonnementsgegevens bekijken